Доставка на поръчана от онлайн магазина стока се извършва до адреси на територията на Република Българияили до офис на куриерската фирма.Доставките се извършват с куриерски фирми Еконт, DPD или транспорт на tarashoes.bg. Доставки с куриерска фирма Еконт се извършват за пратки с тегло до 5 кг.
 Доставката на продукти е безплатна!

- Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:
- За стоки, поръчани до 17:30 часа българско време - 1 работен ден, считано от деня, следващ деня в който е потвърдена поръчката.
- За стоки, поръчани след 17:30 часа българско време - 2 работни дни, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.
- !!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от съответния куриер. Освен при „Наложен платеж“, всички срокове за доставка започват да текат, след като е заплатена цялата дължима сума, включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка.
- tarashoes.bg се ангажира да се свърже с всички Клиенти в рамките на 1 работен ден от подаването на заявката (в работни дни) на онлайн платформата, за да потвърди дата на доставка, удобна за двете страни и непротиворечаща на изброените горе условия.
- за поръчки в почивни дни (събота и неделя) и официални празници, tarashoes.bg се ангажира да се свърже с всички клиенти в рамките на първия работен ден.
- tarashoes.bg си запазва правото едностранно, без да е необходимо да информира Купувача, да удължава посочените срокове с до 12 дни. За всяка промяна в обявените срокове на доставка, tarashoes.bg се ангажира да информира своевременно купувача, включително чрез внасяне на съответни промени в настоящите Общи условия.
- „ По заявка“ - Стока със статус „по заявка“ се поръчва само с отделна поръчка, срока за доставка може да варира до 30 календарни дни, за потвърждение на срока на изпълнение, plesio.bgсе анагжира да се свърже с купувача в рамките на 1 работен ден.
tarashoes.bg запазва правото да поиска до 30% предплата след потвърждаване на срок на доставката за продукти маркирани със статус “по заявка”.
tara_white.png

Вдъхновени от женствеността, създаваме дизайни с луксозно излъчване.

Абониране за бюлетин

Абонирайте се за бюлетина ни. Ще получавате актуална информация за нови продукти и промоции.

© 2020. Tarashoes | All rights reserved. Web design and SEO from WEB PUZZLE

Search