доставка

Доставка на поръчана от онлайн магазина стока се извършва до адреси на територията на Република Българияили до офис на куриерската фирма. Доставките се извършват с куриерски фирми Еконт или транспорт на www.tarashoes.bg. Доставки с куриерска фирма Еконт се извършват за пратки с тегло до 5 кг.

Доставката на продукти е безплатна за поръчки на 79лв.

Сроковете за доставка на поръчки от онлайн магазина са следните:

За поръчки, постъпили до 15:00 часа българско време - 1 работен ден, считано от деня, следващ деня в който е потвърдена поръчката. За стоки, поръчани след 17:30 часа българско време - 2 работни дни, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.

Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от съответния куриер. Освен при „Наложен платеж“, всички срокове за доставка започват да текат, след като е заплатена цялата дължима сума, включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка.

TARA SHOES се ангажира да се свърже с всички Клиенти в рамките на 1 работен ден от подаването на заявката (в работни дни) на онлайн платформата, за да потвърди дата на доставка, удобна за двете страни и непротиворечаща на изброените горе условия. За поръчки в почивни дни (събота и неделя) и официални празници, www.tarashoes.bg се ангажира да се свърже с всички клиенти в рамките на първия работен ден.

TARA SHOES си запазва правото едностранно, без да е необходимо да информира Купувача, да удължава посочените срокове с до 12 дни. За всяка промяна в обявените срокове на доставка, www.tarashoes.bg се ангажира да информира своевременно купувача, включително чрез внасяне на съответни промени в настоящите Общи условия.