Връщане и замяна

Клиентите на TARA SHOES може да върнат заявените продукти от тях в срок от 14 дни, от датата на получаването на вашата поръчка. За да заявите връщане или смяна на закупени от нас продукти е нужно да се свържете с нас по тел: 0885 017 111, e-mail: office@tarashoes.bg, където да заявите Вашето желание.

Закупените продукти клиентът следва да върне на адрес: гр. Пещера, - офис на Еконт - Изгрев за ТАРА ЕООД. При връщане и подмяна на стока ,доставката е за сметка на купувача.

Продуктите и опаковката им следва да бъдат в отличен търговски вид и без видими нарушения, като TARA SHOES си запазва правото да откаже връщане или замяна на продукти с нарушен търговски вид.

При връщане на стока, парите за нея се възстановяват по банков път в 14 дневен срок, от датата на връщането й. При връщане на стоката, не се приемат пратки с наложен платеж. Относно издаването на документи за продажбите / касови бележки: В Наредба № H-18/2006г. на министерството на финансите е указано, че всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка, освен когато плащането се извършва чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски паричен превод по смисъла на Закона за пощенските услуги. За направеното от клиента плащане пощенският оператор издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ освобождаващ търговеца от задължението да издава касови бележки